Regulament

Regulamentul este stabilit pentru desfasurarea normala a activitatilor clubului de catre abonati pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii, disciplinei si a curateniei incaperilor cat si a echipamentelor clubului.

Respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza clubul nostru. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului va obligati sa respectati cu strictete prezentul regulament.

Programul de functionare este de Luni pana Vineri: 08.30-22.00; Sambata si Duminica:10.00-16.00. In afara orelor de program accesul in incinta clubului este strict interzis.

Clubul este monitorizat video in zonele legal permise pentru siguranta si bunastarea dumneavoastra.

In momentul aderarii dumneavoastra in randurile abonatilor Clubului nostru, veti primi card de membru. Cardul de membru este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada a contractului in vigoare si nu poate fi transmis altor persoane. Sunteti rugat sa purtati permanent cardul de membru cu dumneavoastra, cand frecventati clubul pentru contorizarea-evidenta sedintelor din abonament. Intrarea, in cazul in care nu aveti cardul la dumneavoastra se face pe baza actului de identitate pentru verificarea valabilitatii abonamentului. Sunteti obligati sa prezentati la intrare in club cardul de membru sau actul de identitate, sa asteptati sa vi se inmaneze cheia de la vestiar si sa va fie bifata sedinta.

Plata pentru servicii se realizeaza numai la receptia clubului. Plata se incaseaza sub forma de numerar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord. Dupa incasarea contravalorii serviciilor oferite, rambursarea banilor este posibila prin compensarea sumei in cauza cu alte servicii sportive stabilite de comun acord. Costul serviciilor precum si durata lor, a produselor comercializate, pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei clubului.

Abonatul clubului are dreptul de a primi recomandari de la personalul calificat cu privire la utilizarea echipamentelor sportive. Abonatul clubului este obligat sa utilizeze in mod adecvat echipamentele sportive, contrar el isi asuma raspunderea pentru expunerea la accidente sau traumatisme ce pot surveni in urma utilizarii necorespunzatoare a echipamentelor. Persoana care plateste o intrare(sedinta) trebuie sa respecte intocmai prezentul regulament.

In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau al unui bun al clubului, persoana in cauza suporta toate cheltuielile pentru inlaturarea deteriorarilor produse de catre el echipamentului sportiv sau bunului in cauza.

In cazul in care se intrerupe energia electrica rugam clientii din sala sa-si intrerupa activitatea si daca pana de curent este pe termen mai lung sa urmeze luminile de EXIT spre iesire . In caz contrar nu ne asumam responsabilitatea pentru aparitia eventualelor incidente. Daca intreruperea apei menajere sau energiei electrice este cauza a unor lucrari planificate sau a unei avarii, veti fi instiintati de aceste lucruri, in timp util.

In cazul in care beneficiarul abonamentului “Redus” ramane in incinta clubului dupa orele 16:00, va plati o sedinta suplimentara.

Orice tip de abonament este valabil 30 de zile de la data achitarii. In cazuri exceptionale se poate prelungi cu maxim 7 zile calendaristice valabilitatea acestuia, cu instiintarea receptiei clubului la inceputul perioadei de intrerupere.

Persoana care a devenit abonat al clubului, in timpul antrenamentului, trebuie sa-si incuie personal garderoba sa pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei yale noi.

Clubul nu-si asuma responsabilitatea pentru pierderea sau disparitia lucrurilor personale lasate sau uitate in vestiar, sali, precum si pentru bunurile de valoare care nu au fost lasate sub supraveghere in compartimentele de valori aflate la receptie.

Va recomandam sa sustineti un examen medical inainte de inceperea frecventarii clubului sportiv, deoarece, in mod evident, personal, sunteti responsabil de sanatatea dumneavoastra in caz contrar va asumati pe propria raspundere ca sunteti apt(a) pentru efort fizic. Administratia clubului nu-si asuma raspunderea, daca motivul inrautatirii starii de sanatate a dumneavoastra este rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentelor de antrenament. Administratia clubului nu-si asuma raspunderea pentru daunele pricinuite sanatatii si/sau bunului/bunurilor dumneavoastra in urma actiunilor ilegale a unor terte persoane. Administratia clubului nu raspunde de accidentele de orice fel care se pot produce in interiorul clubului.

Abonatul clubului isi asuma raspunderea pentru incalcarea ordinei publice in incinta clubului. In scopul securitatii membrilor si invitatiilor clubului, este interzis, in mod categoric, de a purta cu sine arma alba, de foc, cu gaze. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor, substantelor interzise in activitatile sportive (steroizi) si fumatul in incinta clubului este interzisa in mod categoric.


Accesul este interzis in incinta clubului:

 • Persoanelor, sub influenta alcoolului sau drogurilor;
 • Persoanelor, sub influenta substantelor interzise in activitatile sportive (steroizi);
 • Persoanelor, cu aspect respingator sau in haine murdare;
 • Persoanelor insotite de animale;
 • Persoanelor, cu boli infectioase;
 • Persoanelor care nu detin incaltaminte de schimb.

Este interzisa filmarea si fotografierea fara acordul verbal sau in scris al administratiei clubului.

Este interzisa utilizarea din proprie initiativa a aparatelor muzicale, a altor aparate tehnice din incinta/dotarea clubului sau a camerelor destinate exclisiv pentru alte activitatii fara acordul administratiei sau a personalului.


Abonamentul se poate anula in urmatoarele conditii:

 • nerespectarea prezentului regulament;/li>
 • folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a clubului nostru;
 • igiena personala precara;
 • nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor;
 • savarsirea de infractiuni;
 • consumul de droguri , alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);
 • nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;
 • declararea datelor eronate in fisa de inscriere;
 • instrainarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia;
 • nerespectarea regulilor de igiena a Clubului;
 • producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie.

Conducerea Clubului isi rezerva dreptul de a modifica tarifele existente.

Conducerea Clubului isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodata anulat.

Conducerea Clubului va fi instiintata de eventualele dumneavoastra observatii prin urmatoarele modalitati : cu ajutorul casutei de “ Sugestii si Reclamatii “ aflata la receptia clubului sau prin e-mail: contact@smart-force.ro.

La abonamentele cu personal trainer, aerobic, in cazul in care instructorul nu poate sustine sedinta sau sedintele de antrenament, valabilitatea abonamentului se va prelungi automat din oficiu direct proportional cu perioada in care nu s-au efectuat antrenamente.

Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza Smart Force Services de orice responsabilitate.

Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia in vigoare.

In incinta clubului este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.

Administratia clubului nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de catre clienti si nu va acorda despagubiri morale sau financiare in cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.

Orice litigiu sau neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila intre parti, iar in cazul nerezolvarii acestora, litigiile vor fi solutionate in instanta.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

Pentru confortul dumneavoastra nu se fac abonamente peste capacitatea salii. Dupa ocuparea locurilor disponibile NU SE MAI FAC ABONAMENTE. Ne cerem scuze pentru inconvenient si va rugam sa nu insistati!

Contact
 • Telefon: (031) 425.8225
 • Adresa: Cartier: Pantelimon, sos.Vergului nr.59, sector 2, Bucuresti.
 • Program:
  Luni - Vineri: 8:30 - 22:00
  Sambata - Duminica: 10:00 - 16:00
 • Email: contact@smart-force.ro
Aveti o intrebare ?

© 2015. Smart-Force.ro - Toate drepturile rezervate.